Podařilo se! Naše boty jsou HAND MADE IN EU.

Jak jistě víte, naše první kolekce INTRODUCTION zahrnující 7 modelů byla vyrobena ve Vietnamu. Vzhledem k finančně náročné a zdlouhavé dopravě jsme si uvědomili, že je potřeba provést změnu. Navíc takhle na dálku byla kontrola výroby pro nás velmi složitá. Abychom mohli zákazníkům dlouhodobě garantovat vysokou kvalitu a flexibilně se přizpůsobovat poptávce, rozhodli jsme se přesunout výrobu do Evropy.

Usilovně jsme tedy hledali šikovné ševce a dílny, kde by byli schopni vyrobit naše unikátní boty. A na začátku roku 2019 jsme se mohli radovat z obrovského úspěchu. Podařilo se nám přesunout celou výrobu z Vietnamu do Evropy. Díky tomu máme nyní větší kontrolu nad výrobou a výběrem materiálů. Kromě toho jsme schopni do vývoje bot implementovat také poznatky našich zákazníků.

Kolekce SPRING 2019 je tak první evropskou kolekcí, která posunuje kvalitu o úroveň výš. Nové modely jsou ručně vyráběné z kvalitních materiálů, přičemž všechny komponenty pocházejí ze zemí Evropské unie (zejména Itálie a Polska).

Na začátku března jsme uvedli do prodeje modely Derby Black a Derby Brown a zároveň již pracujeme na dalších modelech pro kolekci SUMMER 2019. Neustále se snažíme poskytovat zákazníkům co nejvyšší kvalitu a co největší výběr produktů. I z toho důvodu si velice vážíme vaší zpětné vazby a všech vašich poznatků.

Děkujeme, že jste v tom s námi. :)

Daja & Víťa Do Phamovi

Tabulka velikostí
Šablonu vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.