První kolekce DOPHAM'S - INTRODUCTION

S potěšením Vám představujeme naši první kolekci bot značky DOPHAM'S.

Na podzim roku 2018 jsme představili první kolekci našich bot DOPHAM'S. Kolekce INTRODUCTION má 7 modelů. Při volbě barev jsme chtěli zachovat konzervativnost a zůstat pouze u černé a hnědé. Zároveň jsme vám chtěli nabídnout modely pro formální i neformální události. V kolekci tak naleznete polobotky vhodné na plesy, svatby, divadla, ale také do práce a k běžnému každodennímu outfitu.

Všechny naše dophamsky jsou vyrobeny ve Vietnamu z pravé kůže. Podrážka a skrytý klín jsou vyrobeny z pryže, neboť pryž je oproti jiným materiálům tvárnější a lépe tlumí chůzi na vysokých podpatcích. Ke změkčení a zajištění pohodlnější chůze jsou boty opatřeny dvojitou vložkou - spodní změkčená vložka umístěna na ploše pryžového klínu slouží jako polštářek a vrchní kožená vložka zabráňuje prokluzování nohy v botě.

Vzhledem k tomu, že se jedná o první kolekci DOPHAM'S a vše nemusí být perfektní, omlouváme se za jakékoliv nedostatky a vady, které se budeme snažit se zákazníky řešit individuálně. Zároveň přivítáme jakékoliv připomínky a návrhy na zlepšení, neboť se chceme neustále zdokonalovat.

Věříme, že si dophamsky oblíbíte, a děkujeme, že jste v tom s námi!

Daja & Víťa Do Phamovi

 

Tabulka velikostí
Šablonu vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.