Lookbook kolekce SPRING 2019

V polovině března 2019 jsme uvedli do prodeje kolekci SPRING 2019 s modely Derby Black a Derby Brown. Boty typu Derby jsou společenské boty, které mají otevřené šněrování. To znamená, že boční díly jsou přišité k tomu přednímu. V USA je někdy také označují jako Blucher. Oba naše modely Derby se vyznačují dále prošitím na špičce vedoucím z jedné strany na druhou (tzv. cap toe). Jsou méně formální než boty typu Oxford (pozn.: Boty typu Oxford mají uzavřené šněrování - např. náš model Classy Black.), ale na běžné nošení k obleku nebo casual outfitu jsou ideální.

Boty z kolekce SPRING 2019 jsou ručně vyrobeny z kvalitní hovězí kůže, přičemž výroba probíhá v Evropské unii a používáme výlučně komponenty od místních výrobců. Díky nabytým zkušenostem jsme dokázali ještě vylepšit vnitřní změkčenou vložku. Podešev má gumové okraje pro lepší tlumení při chůzi.

Oba modely Derby díky skrytému podpatku zvýšují postavu o 7 centimetrů. Tyto klasiky typu Derby by neměly žádnému muži v botníku chybět. Jsou vhodné na svatby, plesy, společenské události, ale i každodenní nošení do práce.

 

 

Tabulka velikostí
Šablonu vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.