Dophamsky na svatebním veletrhu v Ostravě

Minulý víkend jsme se zúčastnili Svatebního veletrhu v Ostravě. Měli jsme tam svůj stánek zvyšovacích i klasických bot, které jsme s nadšením ukazovali všem zájemcům o kvalitní a stylovou obuv na svatbu.

Naše boty se také objevily na módní přehlídce, která se konala v rámci veletrhu. Módní přehlídka byla neuvěřitelně úspěšná a přilákala mnoho návštěvníků, kteří chtěli vidět nejnovější trendy v oblasti svatební módy. Dophamsky si na sebe vzal Jakub Vitek, známá tvář z reality show Love Island, který je doplnil ke svatebnímu obleku ze Svatebního centra Caxa. Celkově jsme byli velmi spokojeni s tím, jak jsme na veletrhu uspěli. Byla to pro nás skvělá příležitost ukázat dophamsky širšímu publiku a potvrdit si, že se naše boty líbí a jsou ceněny za svou kvalitu a styl. Mnoho návštěvníků se zastavilo u našeho stánku, zajímali se o naši značku a dali nám pozitivní zpětnou vazbu.

Tento veletrh pro nás byl důležitým milníkem a zároveň skvělou motivací do další práce. Chceme dál rozvíjet naši značku a nabízet našim zákazníkům ještě více vynikajících produktů. Děkujeme všem, kteří se zastavili u našeho stánku a podpořili nás na této akci.

 Photo by Václav Tršo a Barbora Keprtová

Tabulka velikostí
Šablonu vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.